Artificii de proximitate - Categorie Categoria F1 - vânzare peste 15 ani

Pentru locațiile care nu dispun de spațiu suficient pentru lansarea artificiilor tradiționale, îți punem la dispoziție o gamă largă de artificii de proximitate, de la candele romane sau artificii de sol până la artificii de brad, pentru evenimente mai restrânse. Efectele pirotehnice de scenă sau de sol pot crea un moment spectaculos la un concert sau o paradă de modă. De asemenea, la o nuntă, atunci când este servit tortul, la valsul mirilor sau cu ocazia ceremoniei aniversărilor, ori la o prezentare promoțională a produselor unei firme, aceste efecte pirotehnice pot transforma o petrecere obișnuită în una memorabilă.

Zgomot redus, resturi puține, impact puternic

Artificiile de proximitate au fost special concepute pentru a fi utilizate în apropierea publicului sau a structurilor, de aceea acestea sunt ideale în locurile în care artificiile tradiționale nu sunt permise. Pentru că folosesc doar o mică parte din explozivii utilizați în artificiile convenționale, acestea nu au nevoie de un spațiu larg pentru a fi detonate. 

Artificiile de proximitate pot fi folosite în siguranță în preajma unei scene, arene, pe stadion, acoperișuri sau în curți, deoarece nu scot mult zgomot, resturile rămase în urma detonării sunt puține, iar impactul este puternic. 

Produsele disponibile pe site-ul Ekopiro sunt de foarte bună calitate. Gama de artificii de proximitate, candele romane și artificii de brad este impresionantă, iar prețurile mici te vor convinge să faci din orice petrecere o super petrecere.

Setări cookie