Artificii

Folosite inițial în China, acum aproximativ 1500 de ani, astăzi artificiile sunt cunoscute pe tot globul, iar efectele luminoase produse de acestea aduc zâmbete pe buzele tuturor, cu fiecare ocazie. 

În mod tradițional, artificiile erau construite din trestie de bambus, pentru a alunga spiritele rele. În timpul dinastiei Tang, descoperirea accidentală a prafului de pușcă a dus la confecționarea primelor artificii din bambus, în forma pe care o cunoaștem și în prezent, Baozhu în chineză însemnând “bambus care explodeaza”.

Artificiile sunt nelipsite la orice Revelion, însă există și alte ocazii când acestea pot fi folosite. Fie ca e vorba de aniversări, onomastici, petreceri sau chefuri cu prietenii, lansarea unor artificii va imortaliza acest moment alături de cei dragi. Vizionează filmulețele prezente pe site și convinge-te de efectele spectaculoase ale produselor noastre! Alege dintr-o gamă variată de artificii de calitate, la prețuri de producător. Comandă online și te vei bucura în cel mai scurt timp de frumusețea spectacolelor luminoase de pe cer!

Înainte de a utiliza artificiile este bine să respecți câteva măsuri de siguranță:

- Direcționează artificiile către spații deschise, fără vegetație uscată sau produse inflamabile.

- Nu ține produsele în mână atunci când le aprinzi.

- În cazul în care explozia nu s-a produs, îți recomandăm să nu te apropii imediat de produs. Cel mai indicat ar fi să îl stropești cu apă.

- Este recomandat să ai la îndemână un recipient cu apa, pentru a evita orice fel de situație neplăcută.

- Nu lăsa copiii nesupravegheați în preajma artificiilor. Asigură-te că acestea vor fi lansate într-un spațiu deschis.

- Animalele de companie se pot speria ușor de efectele produse de materialele pirotehnice. Asigură-te că animalele sunt ținute în casă pe toată durata lansării.

Setări cookie