Bombițe de artificii

Bombițele de artificii sunt de nelipsit la orice aniversare sau petrecere! Aceste tunuri de artificii produc efecte luminoase considerabile, care vor face deliciul oricărui invitat. Pe Ekopiro.ro vei găsi o gamă variată de produse de calitate superioară, la prețuri mici. Vizionează filmele prezente pe site și alege acum modelele tale preferate de artificii de pe Ekopiro.ro!

Produsele disponibile pe site-ul Ekopiro au un efect de durată. Gama de artificii, bombițe și baterii este impresionantă, iar prețurile mici te vor convinge să faci din orice petrecere o super petrecere. Alege modelele preferate și comandă acum cele mai spectaculoase bombițe de artificii!

Reguli de utilizare a materialelor pirotehnice:

- Detonează produsele întotdeauna în spații deschise, unde nu există vegetație uscată sau produse inflamabile.

- Pune produsele pe o suprafață plană înainte de a le aprinde. Nu ține artificiile sau petardele în mână!

- În cazul în care explozia nu s-a produs, așteaptă 15 minute și apoi stropește produsul cu apa.

- Materialele pirotehnice nu ar trebui folosite de persoane care se află sub influența alcoolului sau a drogurilor.

- Persoanele care au împlinit vârsta de 16 ani pot achiziționa, deține și folosi produse pirotehnice din categoria 1 și P1, adică cele de tipul: focuri bengale, jerbe, artificii, steluțe, granule scânteietoare, lumânări de tort.

Dacă îți dorești o petrecere cu adevărat reușită și memorabilă, alege artificiile cu care să impresionezi toți invitații!

Setări cookie