Candele romane

Candelele romane sunt perfecte pentru aniversări sau petreceri restrânse, alături de cei dragi. Aceste artificii de proximitate pot fi folosite în curte, pe scenă sau la concert, pentru un spectacol luminos de excepție. Alege-ți artificiile preferate și comandă de pe Ekopiro.ro, magazinul tău online de artificii, petarde și pocnitori.

Candelele romane sunt artificii tradiționale care pot lansa una sau mai multe explozii luminoase, de diferite zgomote, ce pot avea mai multe culori. Produsele au în general câte 10 focuri, însă pe site-ul Ekopiro.ro vei găsi candele romane cu până la 100 de focuri. Multe din produsele noastre au fost filmate în timpul detonării. Vizualizează videoclipurile disponibile în pagina de produs pentru a vedea efectul acestora.

Candelele romane nu ar trebui aprinse niciodată în mână! Acestea trebuie fixate în pământ sau în nisip și orientate departe de oameni sau produse inflamabile. Pentru aprindere este ideal un recipient cu nisip în care să fixezi ușor produsul și să îl aprinzi. 

Înainte de a utiliza orice materiale pirotehnice este recomandat să citești cu atenție instrucțiunile de folosire!

Setări cookie