Petarde

Petardele și pocnitorile pot transforma o petrecere obișnuită într-una cu adevărat interesantă! Dacă ești în căutarea unor petarde și pocnitori cu efecte pirotehnice puternice, site-ul Ekopiro este locul unde trebuie să cauți. Aici vei găsi o gamă largă de produse ce include: 

Șiruri de petarde 

Ekopiro îți oferă o selecție de șiruri de petarde cu explozie puternică, ce pot avea până la 1000 de pocnituri. Pe site vei găsi inclusiv un șir de petarde de 5 m numit "Coada dragonului", ce poate oferi un efect colosal de lumini și pocnitori. 

Petarde F2 

Categoria de petarde F2 include produse ce produc sunete de diferite intensități, la prețuri foarte atractive. Tot aici vei găsi și o selecție de produse Dum Bum, renumite în întreaga lume pentru efectele pe care le produc. Acestea pot scoate pocnituri care pot avea până la 120 de decibeli. 

Petarde F3 

Poate cele mai renumite tipuri petarde, datorită efectelor puternice pe care le produc. Sunetele pe care le scot pot avea intensități foarte puternice, iar pe lângă acestea există produse care pot avea și alte efecte, cum ar fi: lumini colorate, flash-uri, șuierături, etc. Vei găsi o gamă largă de produse de calitate în această categorie, la prețuri foarte bune, care sigur nu îți vor dezamăgi așteptările.  

Înainte de a utiliza petardele este bine să respecți câteva măsuri de siguranță: 

- Detonează petardele în spații deschise, fără vegetație uscată sau produse inflamabile. 

- În cazul în care explozia nu s-a produs, îți recomandăm să nu te apropii imediat de produs. Cel mai indicat ar fi să îl stropești cu apa. 

- Este recomandat să ai la îndemână un recipient cu apă, pentru a evita orice fel de situație neplăcută. 

- Nu lăsa copiii nesupravegheați în preajma petardelor.  

- Animalele de companie se pot speria ușor de efectele produse de artificii și petarde. Asigură-te că animalele sunt ținute în casă pe toată durata lansării. 

- Cumpără doar petarde și artificii legale! Produsele de pe site-ul Ekopiro.ro sunt certificate și au garanția calității superioare. 

Pentru a te convinge de efectele puternice pe care le oferă, îți recomandăm să vizualizezi videoclipurile disponibile în pagina de produs.  

Setări cookie