Baterii de artificii - Diametrul tunului 6 mm

Bateriile de artificii sunt produse cu un efect impresionant care pot fi folosite nu doar de Revelion, ci și la alte petreceri care au loc în timpul anului: de nuntă, corporate, aniversare etc. Pe site-ul Ekopiro.ro vei găsi o gamă largă de baterii de artificii cu diferite efecte, culori și umbre. Multe dintre produsele disponibile pe site-ul nostru au fost filmate în timpul detonării. Astfel poți vedea exact ce efect au acestea vizualizând videoclipul din pagina de produs. 

Produsele disponibile pe site-ul Ekopiro sunt de foarte bună calitate, iar efectul lor este de lungă durată. Poți cumpără baterii care au până la 400 de lovituri, ce proiectează pe cer efecte luminoase fantastice, cu diferite forme, lumini și umbre. Mai mult decât atât, prețurile sunt foarte accesibile. Alege modelele preferate și comandă acum cele mai luminoase baterii de artificii!

Câteva măsuri de siguranță pentru folosirea artificiilor:

- Înainte de a aprinde produsul, poziționează-l pe o suprafață plană și dură, pentru că acesta să nu se miște în timpul detonării. Utilizează produsul într-un spațiu deschis, în care nu există blocuri sau mașini.

- Nu te uita niciodată printr-un tub pentru a verifica focurile de artificii. Nu te poziționa deasupra unui foc de artificii. Purtarea ochelarilor de protecție în timpul detonării este necesară.

- Ține întotdeauna la îndemână un recipient cu apa sau un extinctor.

- Nu detona artificii sau alte materiale pirotehnice în condiții de vânt.

- Folosește cu atenție produsele în preajma animalelor. Ține animalele în interior pe durată detonării. 

- Produsele disponibile pe site-ul Ekopiro.ro nu ar trebui folosite de către copii.

- Materialele pirotehnice nu ar trebui folosite de persoane care se află sub influența alcoolului sau a drogurilor.

Setări cookie