Bombițe de artificii - Durata efectului 35-60 sec

Bombițele de artificii sunt de nelipsit la orice aniversare sau petrecere! Aceste tunuri de artificii produc efecte luminoase considerabile, care vor face deliciul oricărui invitat. Pe Ekopiro.ro vei găsi o gamă variată de produse de calitate superioară, la prețuri mici. Vizionează filmele prezente pe site și alege acum modelele tale preferate de artificii de pe Ekopiro.ro!

Produsele disponibile pe site-ul Ekopiro au un efect de durată. Gama de artificii, bombițe și baterii este impresionantă, iar prețurile mici te vor convinge să faci din orice petrecere o super petrecere. Alege modelele preferate și comandă acum cele mai spectaculoase bombițe de artificii!

Reguli de utilizare a materialelor pirotehnice:

- Detonează produsele întotdeauna în spații deschise, unde nu există vegetație uscată sau produse inflamabile.

- Pune produsele pe o suprafață plană înainte de a le aprinde. Nu ține artificiile sau petardele în mână!

- În cazul în care explozia nu s-a produs, așteaptă 15 minute și apoi stropește produsul cu apa.

- Materialele pirotehnice nu ar trebui folosite de persoane care se află sub influența alcoolului sau a drogurilor.

- Persoanele care au împlinit vârsta de 16 ani pot achiziționa, deține și folosi produse pirotehnice din categoria 1 și P1, adică cele de tipul: focuri bengale, jerbe, artificii, steluțe, granule scânteietoare, lumânări de tort.

Dacă îți dorești o petrecere cu adevărat reușită și memorabilă, alege artificiile cu care să impresionezi toți invitații!