Sir de petarde - Categorie Categoria F3 - vânzare peste 21 ani

Șirurile de petarde sunt materiale pirotehnice potrivite pentru orice petrecere sau Revelion. Pe site-ul Ekopiro vei găsi o gamă largă de șiruri de petarde, capabile să scoată pocnituri foarte puternice. Unele dintre cele mai cunoscute produse sunt cele Dum Bum, apreciate la nivel mondial pentru efectul puternic pe care îl au, ce poate atinge până la 120 de decibeli.

Produsele disponibile pe site-ul Ekopiro sunt de foarte bună calitate, cu efecte de durată. Acestea pot avea chiar și până la 1000 de pocnituri. Cele mai multe dintre produse oferă, pe lângă exploziile puternice, și alte efecte, cum ar fi lumini colorate, șuierături, flash-uri etc. Totodată, pe site-ul Ekopiro vei găsi și "Coada Dragonului", din categoria de produse premium, care constă într-un șir de petarde de 5 m ce oferă un efect cu adevărat colosal!

Înainte de a utiliza un șir de petarde este bine să respecți câteva măsuri de siguranță:

- Detonează petardele în spații deschise, fără vegetație uscată sau produse inflamabile.

- În cazul în care explozia nu s-a produs, îți recomandăm să nu te apropii imediat de produs. Cel mai indicat ar fi să îl stropești cu apa.

- Este recomandat să ai la îndemână un recipient cu apa, pentru a evita orice fel de situație neplăcută.

- Nu lăsa copiii nesupravegheați în preajma petardelor. 

- Pe toată durata lansării ar fi bine ca animalele de companie să fie ținute în casă, deoarece zgomotul produs de petarde sau artificii le poate afecta.

- Cumpără doar petarde și artificii legale! Produsele de pe site-ul Ekopiro.ro sunt certificate și au garanția calității superioare.

Dacă îți dorești o petrecere cu adevărat reușită și memorabilă, alege un șir de petarde cu care să impresionezi toți invitații! Pentru a te convinge de efectele puternice pe care le oferă, îți recomandăm să vizualizezi videoclipurile disponibile în pagina de produs. 

Setări cookie