Petarde F3

F3 sunt cele mai puternice tipuri de petarde disponibile la vânzare pe piață. Poți alege de pe site-ul Ekopiro.ro dintr-o gamă variată de modele, petardele F3 preferate! Fiind produse de calitate superioară, vei fi impresionat de puterea acestora de explozie și de volumul considerabil de sunet produs. Vizionează filmele prezente pe site și comandă online de pe Ekopiro.ro!

Produsele disponibile pe site-ul Ekopiro sunt de foarte bună calitate, cu efecte de durată. Gamă de petarde F3 este deosebită, iar prețurile mici te vor convinge să dai startul oricărei petreceri. Exploziile puternice și modelele variate sunt potrivite pentru orice ocazie. Nu ezită și comandă acum cele mai puternice petarde și pocnitori!

Pentru a folosi petardele F3 trebuie să urmezi câteva măsuri de securitate:

- Înainte de a aprinde fitilul, poziționează produsul pe o suprafață plană, unde nu există vegetație uscată sau produse inflamabile în jur.

- După ce dai foc fitilului îndepărtează-te de lângă produs. În cazul în care produsul nu a explodat, nu te apropia de el imediat. Așteaptă cel puțin 10 minute și înainte de a verifica produsul stropește-l cu apă.

- Copiii nu ar trebui lăsați nesupravegheați în preajma materialelor pirotehnice.

- Pe durata detonării, animalele de companie ar trebui lăsate în casă, deoarece pocniturile le pot speria.

Setări cookie